Tipografie Targu Mures

Tipomur S.A.

Tipografi Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tipografie Targu Mures: Tipomur S.A..

Compania noastra va ofera servicii complete in domeniul tipografic si de editura.
Inca de la infiintare Tipomur S.A. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra, reusind sa devina o companie recunoscuta pe piata din Romania.
Datorita vastei experiente coroborate cu utilaje performante, va asiguram calitatea serviciilor precum si a produselor finite la preturi mai mult decat avantajoase, avand implementat un management al calitatii certificat ISO 9001:2001.
Nu mai cauta oferte. Alege experianta!

Firma noastra produce o gama larga de tiparituri, pliante, etichete, cataloage, reviste. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri.
Principala noastra preocupare este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Tipografie digitala. Este ideala pentru tiraje mici, listari color/alb negu, imprimate personalizate. Viteza de executie salveaza de multe ori clientul. Poate tipari de la hartie offset de 80g/m2 pana la carton de 300g/m2.

Editura "Tipomur" este una dintre cele mai vechi din judetul nostru, si s-a infiintat pentru a oferi solutii pentru publicarea de carti, diverse, brosuri, cursuri, preuniversitare, sau universitare, monografii, etc.

In magazinul nostru veti gasi o gama bogata de produse de birotica si papetarie. Va oferim intreaga gama de produse tipizate la preturi de producator.

Diverse tiparituri. Format maxim de tiparire este de 63x41cm, pe suport de hartie de la 50g/m2 pana la 400g/m2.

Tiparituri

Carti. De-a lungul timpului tipografia noastra s-a impus pe piata de profil cu un numar de peste 500 de titluri de carti, in diferite formate tipografice si pe solurile de suporturi de hartie, la cererea clientului. Restauram carti.

Promotii si anuare. In cea mai variata gama, la pret de producator.

Lucrari de legatorie. Tiparim lucrari de diploma sau doctorat, imbracate in diverse modele de imitatie de piele, poleite cu folie de aur (unice in judetul Mures), ce se remarca prin tinuta, aspect si durata de viata.

Invitatii de nunta. Va oferim o peste 200 de modele, si preturi pentru toate buzunarele.

Sursa: www.tipomur.ro