Tipografie Bacau

INTER-PRINT

Tipografi Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tipografie Bacau: INTER-PRINT.

   Cu o experienta in domeniu de peste 15 ani, tipografia INTER-PRINT din Bacau va ofera servicii de tipografie de cea mai inalta calitate. Tipografia Interprint realizeaza la comanda brosuri, afise tiparite, pliante, fluturasi, mape de prezentare, carti de vizita, carti, calendare, cataloage, etichete, brosuri, etichete autocolante, registre, foi volante...
Prin experienta si profesionalism echipei sale, TIPOGRAFIE INTER-PRINT Bacau gaseste solutia optima pentru dumneavoastra si va ofera cea mai larga gama de servicii tipografice de la conceptie pana la produs finit.
   Tipografie INTER-PRINT Bacau este prezenta pe piata romaneasca de peste 15 ani si este specializata in tipar publicitar pliante, cataloage, reviste, mape prezentari, flyere, etichete policrome pentru diverse produse si bauturi, formulare personalizate tipizate financiar-contabile si cu regim special (avize, facturi, chitantiere) precum si TIPAR FLEXO cu imprimare pe hartie autocolanta, folie autocolanta, metalizata, aplicare de folie la rece, stantare cu livrare in rola sau in coala, diverse etichete in rola sau bobina cutii de diferite dimensiuni, aplicare de folio.
   An dupa an Tipografie Inter-Print Bacau s-a situat in primele locuri din topurile de profil.
   La noi gasiti cel mai optim raport calitate-pret si timp de executie!

 

Sursa: www.interprintbacau.ro

Servicii

Tipografia Inter-Print realizeaza la comanda brosuri, afise tiparite, pliante, fluturasi, mape de prezentare, carti de vizita, carti, calendare, cataloage, etichete, brosuri, etichete autocolante, registre, foi volante..