Tipografie Calarasi

MEDIAPRINT

Tipografi Calarasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tipografie Calarasi: MEDIAPRINT.

Tipografia MEDIAPRINT oferă servicii tipografice offset și digitale. 

Înființată în anul 1994, Tipografia Mediaprint a investit constant în tehnologie modernă, în specializarea personalului precum și în extinderea portofoliului de produse și servicii oferite clienților.

Menținerea unor standarde ridicate de calitate și performanță s-a realizat printr-o politică a investițiilor orientată spre continua modernizare a procesului de producție. Suportul tehnic actual ne permite să realizăm o gamă diversificată de produse: cărți, reviste, ziare, broșuri, cataloage de prezentare, agende, calendare, postere, flyere, volante, coli cu antet, cărți de vizită, mape, pliante, etichete, cutii, invitații de nuntă etc.

An după an, Tipografia Mediaprint s-a situat in primele locuri din topurile de profil iar calitatea produselor și a serviciilor noastre a fost recompensată cu premii și diplome obținute de-a lungul timpului.

La baza performanțelor se află o echipă dinamică și profesionistă, capabilă să realizeze cu succes orice comandă. Punem la dispoziţia Dumneavoastră o ofertă largă, în masură să satisfacă până și cele mai exigente cerințe.

 

Sursa: www.media-print.ro

Servicii

  Tipar Offset

  • Afise
  • Carti
  • Felicitari
  • Flyer
  • Mape
  • Pliante
  • Reviste

   Acest gen de tipar este recomandat tirajelor mari, unde pretul este reglat de cantitatea mare de tiparituri. Tipografia noastra a dovedit, in cursul existentei sale, ca poate face fata oricarei provocari. Succesul a fost garantat de fiecare data de echipa de specialisti, dar si de faptul ca am lucrat intodeauna cu parteneri de top.

   Tiparul offset se realizeaza cu echipamente performante Roland , in doua grupuri de culoare sau doar in unul in functie de complexitatea lucrarii. Pentru lucrarile executate se asigura si finisare, taiere la ghilotina, legare, capsare, biguire,rituire, falturire, brosare,innobilarea tiparului prin plastefiere mata sau lucioasa, lacuire selectiva, livrare.

   Folosim o gama foarte larga de suport pentru tiparit, harte ziar, hartie offset, dublu cretata mata sau lucioasa, de la 60 g/m2 pana la 300 g/m2, iar formatul maxim este 50x70 cm.

   Tipar Digital

  • Mape
  • Pliante

   Tiparul se executa direct din computer, cu o viteza de 60 pagini color/minut, format maxim 33x48 cm, gramaj maxim 300 g/mp, putandu-se realiza atat lucrari de tiraj mare cat si lucrari de tiraj mic. Avantajul tiparului digital este faptul ca nu exista limita de culori, se pot executa tiraje mici, iar calitatea materialelor tiparite este superioara. Tiparirea se face cu cerneluri pe baza de solvent organic, la rezolutii intre 300 – 1400 d.p.i., in functie de cerintele dumneavoastra, pentru comenzi de maxim 300-500 bucati.