Tipografie Cluj Napoca

Arta S.R.L.

Tipografi Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tipografie Cluj Napoca: Arta S.R.L..

Tipografia Arta S.R.L. – Tiparul la rang de arta
Suntem o firmă cu capital integral privat , românesc, înfiinţată în anul 2003.
Anul 2006 a fost anul în care capitalul social a fost integral preluat de familia Câmpean. In acest fel, se va asigura, la un moment dat, continuarea tradiţiei de tipografi de la cel mai experimentat din familie – 57 ani, la cel mai tănăr membru care are 3 ani : de la tată, la fiu şi mai departe la nepoţi.
Unul din obiectivele noastre este de a completa în mod fericit atuurile unei afaceri de familie (dedicatie, know-how, coeziune, colectiv unit, flexibilitate, continuitate şi adaptabilitate) cu cerinţele atingerii unui înalt grad de profesionalism pretins de domeniul nostru de activitate foarte concurenţial.
Am crescut de la un număr de 5 angajaţi iniţial la peste 20 de angajaţi.
Scopul nostru este de a stabili etalonul pe piaţa românească a tipografiilor de mărime medie, atât în ce priveşte calitatea cît şi a relaţiilor umane – cu clienţii şi angajaţii proprii.
Suntem pe drumul cel bun !

Sursa: www.tipoarta.ro

Servicii

Tipărire format maxim 52 x 74 cm: afişe, etichete, fluturaşi, reviste, cataloage, broşuri, pliante, mape, agende, calendare, displayuri, hangere, shelf talkere, cărţi de artă şi fotografie, materiale autocolante, coli cu antet, cărţi de vizită, rapoarte anuale, etc .

TIPAR DE ARTĂ offset, până la format 52x74 cm. Lăcuire cu lac offset si lac selectiv sau integral.
Ca şi suport, tipărim pe hârtie offset, hârtie pentru etichete, cartoane pana la 350 gr, hârtie autocolanta, hârtie autocopiativa, hârtie calc, hârtie şi cartoane speciale, LWC.
FINISĂRI: înfoliere, tăiere, biguire, brosare, capsare, caşerare, spiralare, ştanţare, perforare, găurire, ambalare.
FINISĂRI SPECIALE : executăm ştanţare cu ştanţă tun şi poleim (HOT FOIL) pe utilaj complet automat cu folie aurie, argintie şi colorată.
NOU
Servicii de descompunere culori şi expunere plăci offset pe CTP termal Kodak de ultimă generaţie.
Înfoliere la cald cu echipament performant.