Tipografie Craiova

MORIN

Tipografi Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tipografie Craiova: MORIN.

Tipografia MORIN a fost infiintata in anul 1995, avand sediul in Craiova. Bazandu-ne pe o echipa de profesionisti, realizam lucari de tipografie digitala si de mare tiraj (offset), oferind deasemenea servicii DTP, grafica si conceptie artistica, prelucrare text, scanare la 9600 dpi, servicii postpress (laminare, biguire, decupare in orice forma, finisare, poleire la cald, lacuire UV) profesionale.
Lista serviciilor de tipografie include etichete pentru bauturi si industria alimentara, pliante, cataloage, prospecte, mape de prezentare, calendare, agende, felicitari, afise, carti de vizita, foi cu antet, autocolante, legitimatii, bannere, mesh-uri, panouri, copertine, afise, tiparire carte, reviste, finisare, taiere la ghilotina, legare, capsare, biguire, brosare, serigrafie, inscriptionari, personalizare sepci, tricouri si alte obiecte promotionale.

Pentru toate comenzile asiguram ridicarea si livrarea acestora la sediul beneficiarului (pentru companiile din Craiova) precum si grafica aferenta - machetare/prelucrare imagini.

Pentru intreaga gama de tiparituri, agende, etichete, calendare si alte articole de legatorie si papetarie, tipografia Morin asigura clientilor, prin echipa sa de profesionisti, consultanta necesara pentru obtinerea rezultatelor propuse: adaptarea layouturilor tipariturilor, realizarea de machete pentru produse, alegerea materiilor folosite si a finisarilor adecvate produsului pe care il doreste clientul, toate acestea pentru optimizarea bugetelor clientului.

Gandim noua dumneavoastra identitate cu intregul pachet de produse: sigla, logo, linie estetica generala. Va propunem pasii si actiunile ce pot promova dinamic noile produse sau marca dumneavoastra. 
Planificat, vom propune actiunile, vom concepe si realiza produsele adecvate acestor planuri de abordare (pe etape, specific, modalitati, timpi si costuri optime).

Sursa: morin.ro