Tipografie Focsani

PREST GRUP INTERNATIONAL

Tipografi Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tipografie Focsani: PREST GRUP INTERNATIONAL.

PREST GRUP INTERNATIONAL Focşani este liderul regional în ceea ce priveşte preţul şi calitatea lucrărilor. Printre rolele maşinilor noastre de tipărit a trecut o gamă impresionantă de lucrări.

  Beneficiind de o experienţă de 17 ani în activitatea de tipografie, PREST GRUP INTERNATIONAL Focşani este liderul regional în ceea ce priveşte preţul şi calitatea lucrărilor. Printre rolele maşinilor noastre de tipărit a trecut o gamă impresionantă de lucrări, de la etichete, flyere, pliante şi afişe până la cărţi şi tot soiul de reviste şi cataloage. Ne mândrim cu faptul că, de-a lungul anilor, am luat parte – în mod direct – în scrierea unor pagini importante din istoria Vrancei: am tipărit ziarul “Informaţia Zilei”, revista de cultură, literatură şi artă “Pro Saeculum”, numeroase ghiduri turistice ale ţinuturilor vrâncene (Focşani, Adjud, Mărăşeşti, Panciu, Odobeşti ş.a.), monografii ale Vrancei, bibliografia regretatului actor Cornel Coman. Publicându-le lucrările, am fost alături de cele mai mare nume ale culturii scrise vrâncene: Alexandru Deşliu, Florin Paraschiv, Daniel Dincă, Florentin Popescu şi alţii. Pentru excelenţă în activitatea tipografică, compania noastră a primit recunoaşterea mediului de afaceri vrâncean prin premiile oferite de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vrancea.

   Încă de la înfiinţare, obiectul principal de activitate al PREST GRUP INTERNATIONAL îl constituie serviciile şi producţia tipografică. Asigurăm tot lanţul de operaţiuni necesare, incluzând concepţie şi realizare grafică, pregătire de tipar, tipar şi o gamă diversificată de finisaje. În principiu, tipărim orice, dar nu oricum. Rapiditatea şi preţul scăzut (de fapt, cel mai mic din Focşani) al execuţiei sunt unele dintre atu-urile noastre, dar calitatea este atributul care ne recomandă în primul rând. În urma unei investiţii masive, la începutul anului 2011 am achiziţionat o maşină de tipărit KBA Performa 74, cu cinci grupuri de culoare (format 50 x 70 cm), care ne permite asigurarea unei calităţi fără concurenţă pe piaţa locală. Ne mândrim, de aceea, cu acest lucru, nu neapărat pentru că suntem deasupra concurenţei, ci pentru că putem oferi clienţilor noştri cea mai înaltă calitate a tipăriturii, indiferent de suport. Presa KBA achiziţionată în 2011 se alătură celorlalte utilaje disponibile (două maşini de tipărit Heidelberg, ştanţe, ghilotine etc); putem, astfel, oferi soluţii complete de tipar ce contribuie la succesul afacerii partenerilor noştri şi, implicit, la succesul nostru ca furnizori de servicii tipografice de top.

   Seriozitatea şi înţelegerea atentă a nevoilor clienţilor fac parte dintr-un ansamblu de calităţi pe care le preţuim şi le cultivăm în toate relaţiile de afaceri. Vă stăm la dispoziţie cu orice fel de informaţii şi vă aşteptăm să intraţi în legătură cu noi. Suntem convinşi că vom putea, împreună, să găsim drumul către cele mai bune rezultate pentru dumneavoastră.

 

Sursa: www.tipografiafocsani.ro

Servicii

Etichete
Putem tipări orice tip de etichete, pe orice dimensiuni şi forme, în orice culori (inclusiv culori speciale şi aplicare de folie metalică). Tipărim în mod frecvent o gamă imensă de etichete ce include etichete de vin, băuturi alcoolice, sucuri, ape minerale, capace de cutii, etichete pentru textile etc.

Postere, afişe
Tipărirea afişelor şi posterelor este o practică comună, afişul fiind principala (cea mai răspândită) modalitate de comunicare şi promovare a oricărui tip de evenimente.

Cataloage, broşuri
Indiferent că aveţi nevoie de un catalog de prezentare a firmei dumneavoastră, o broşură de vânzări sau de produs, un program al vreunui eveniment – noi vă oferim cea mai bună calitate a tiparului şi o finisare excepţională.

Pliante şi flyere
Acestea sunt două dintre cele mai utilizate forme de promovare. Se tipăresc de regulă pe hârtie lucioasă cu o greutate între 90 şi 115 g/mp. Pliantele se finisează prin îndoire (biguire).

Cărţi, reviste
Beneficiind de tehnologii de ultimă oră, putem tipări orice tip de carte sau revistă în excelente condiţii grafice.

Pentru ca lucrarea dumneavoastră să se deosebească de restul, vă aşteptăm la noi. Luaţi legătura cu noi şi vă scriem un email sau vă dăm un telefon, cât se poate de repede.