Tipografie Iasi

Tipografie Iasi

Tipografi Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tipografie Iasi: Tipografie Iasi.

Calitate remarcabila: Cand te decizi! La timp! Asa cum iti doresti!
Respectam legile tiparului profesionist si suntem pregatiti sa realizam in cele mai bune conditii toate solicitarile dumneavoastra. Deschisi la nou, ne-am adaptat mereu la schimbari insa esentialul a ramas acelasi...clientul e cel mai important! Va asteptam sa ne cunoastem!

Suntem o tipografie completa ce isi respecta promisiunile si termenele de livrare. Realizam toate operatiunile de prepress, tipar, finisare “in house” ceea ce reduce costurile si termenele de livrare.

Design si Prepress. Avem o echipa de graficieni tineri, creativi , pregatiti pentru orice provocare. In afara de conceptie grafica, verificam si optimizam fisierele primite de la dumneavoastra. Lucram in : Adobe PDF, Quark XPress, Adobe InDesign, Photoshop, Illustrator, Corel Draw, Microsoft Word etc.


Tipar. Tiparim pe cartoane dublu cretate mate sau lucioase de la 60 gr/mp pana la 350 gr/mp, hartie offset, pe cartoane speciale, hartie autocolanta. Folosim sistemul de culoare CMYK dar si cerneluri Pantone. Tiparim in format maxim 47x66 cm.

Finisare. Capsare cu capse normale sau capse omega- faltuire-brosare-stantare-lac UV total-lac UV selective-celofanare mata sau lucioasa- folio- cerneala razuibila-glitter- Braille- spiralare etc.

Sursa: www.crescento.ro