Tipografie Miercurea Ciuc

Tipografie Miercurea Ciuc

Tipografi Miercurea Ciuc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tipografie Miercurea Ciuc: Tipografie Miercurea Ciuc.

Scopul nostru este, ca după cunoasterea amănuntită a exigentelor clientilor, să furnizăm produse tipografice de o calitate ireprosabilă.
Bazându-ne pe experienta si cunostintele profesionale ale colegilor nostri, urmăm o politică de afaceri flexibilă, astfel, utilajele noastre moderne le exploatăm cu randament maxim. Acceptăm comenzi permanent, executându-le în termene mai scurte decât cele obisnuite în domeniu.
Pentru a forma si consolida relatii de lungă durată, oferim clientilor nostri o colectie de mostre care face posibilă alegerea promptă a modelelor dorite si începerea rapidă a productiei, tinând seama si respectând calitatea superioară a acestora.

Sursa: www.tipographic.ro

Servicii

 Serviciile noastre:

  • executarea produselor tipografice
  • prestări tipografice
  • prelucrare pre-press, separatie culori.

Ne ocupăm de executarea unei game largi de produse tipografice.
Masinile noastre de tipar ofset sunt capabile de tipărirea unor lucrări de o culoare, sau policromie într-un format de maxim 61x86 cm.
Productia tipografică este executată de următoarele utilaje: ghilotină, capsator, masină de brosat cu termoclei, masină termofoliat, etc.
Executăm cărti, cataloage, prospecte, etichete indiferent de materia primă (hârtie sau autocolantă), producem materiale reprezentative speciale policromie sau monocolor, cu tipar sec, cu lăcuire selectivă sau stantat în diferite forme.
Producem tipizate, foi cu antet, plicuri personalizate, tipizate pe hârtie autocopiativă, numerotate.
Executăm legare documente în piele sau imitatie de piele, legitimatii, ecusoane, stampile, folio