Tipografie Ploiesti

GRAFOANAYTIS

Tipografi Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tipografie Ploiesti: GRAFOANAYTIS.

   Tipografia GRAFOANAYTIS. PloieştiTipografia activează pe piaţa prahoveană începând cu anul 2004, şi oferă clienţilor săi servicii profesionale de tipărire, editare şi personalizare.GRAFOANAYTIS îşi doreşte să fie cunoscută în special prin calitatea produselor sale, termenele scurte de execuţie şi prin modul flexibil de colaborare cu clienţii. Politica tipografiei noastre este de a stabili împreună cu fiecare client strategiile şi produsele potrivite nevoilor de promovare de a realiza o colaborare reciproc avantajoasă cu partenerii noştri. Specialiştii tipografiei vă vor oferii soluţiile cele mai eficiente de promovare pentru a obţine un produs de o calitate ireprosabilă cu cele mai scăzute costuri în cel mai scurt timp. Începând luna martie 2008, tipografia a implementat Sistemul de Management al Calităţii în domeniul serviciilor tipografice SR EN ISO 9001:2001.

 

Sursa: www.grafoanaytis.ro

Servicii

TIPARUL DIGITAL. Este o modalitate de tipărire excelentă, mai ales pentru tirajele mici şi foarte mici. Necesita un timp de execuţie foarte scurt iar calitatea printului este de excepţie datorită celei mai avansate tehnologii XEROX pe care o utilizăm. Se pot realiza deci la standarde foarte înalte cărti de vizită, pliante, broşuri, afişe, foi cu antet, fluturaşi, invitaţii, mape, ca şi finisări precum tăiere, biguire, capsare, înseriere, broşare, plastifiere.

TIPARUL OFFSET. Tiparul offset dă rezultate maxime în principal în cazul tirajelor medii şi mari. Compania noastră execută tipar offset cu utilaje performante, până la dimensiunea de 50 x 70 cm pe o gamă variată de suporturi.

CREAŢIE ŞI DESIGN. Un design profesionist realizat asigură dimensiunea estetica atât de necesară oricărui produs.

Vă oferim servicii de machetare, concepţie grafică, fotografie, toate respectând cele mai înalte standarde artistice.

SEPARAŢIE DE CULOARE PE FILM. Oferim clienţilor noştrii servicii de separaţie culoare pe film la dimensiunea de 50 x 70 cm.

LEGĂTORIE. Finisarea produselor este una dintre priorităţile societăţii noastre, pentru aceasta asigurăm întreaga gama de servicii de legatorie realizate cu utilaje de mare capacitate: lipire, faltuire, capsare, brosare, coasere, lăcuire, embosare, stantare, tăiere la format.

GRAVURĂ LASER. Cu ajutorul tehnologiei laser realizăm gravarea până la formatul maxim de 600 x 400 mm, cu utilaje profesionale EPILOG.

PERSONALIZARE. GRAFOANAYTIS vă oferă cea mai avansată tehnologie de inscripţionare şi decorarea obiectelor promoţionale.

Tehnologia laser face posibilă personalizarea pe o gama largă de suporturi şi materiale: lemn, sticlă, piele, marmură, hârtie, plastic, etc.

ASISTENŢĂ. GRAFOANAYTIS doreşte să vă ofere asistenţă în pregatirea corectă a documentelor ce vor fi tipărite sau a materialelor ce ne sunt furnizate pentru a executa designul unei lucrări, astfel încât colaborarea noastră să fie cât mai eficientă.

Contactaţi-ne pentru detalii cu privire la:

  • Modalităţi de livrare a fişierelor pentru tipar
  • Bunul de tipar şi printuri martor
  • Formate de fişier acceptate
  • Reguli de editare a fişierelor