Tipografie Popesti-Leordeni

Arte Grup Print SRL

Tipografi Popesti-Leordeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tipografie Popesti-Leordeni: Arte Grup Print SRL.

  Atentia pentru calitate, investitia in tehnologie si perfectionarea continua reprezinta valori indispensabile in incercarea de a fi mereu mai buni. Suntem mandri ca branduri de renume au incredere in serviciile noastre.

  Serviciile de tipar si productie sunt la cel mai inalt nivel calitativ pentru intreaga gama de etichete in rola si ambalaje flexibile multistrat.
Tiparirea de etichete pe suport plastic in rola de tip wrap-around
  Destinate liniilor automate de etichetat folosite in industria bauturilor racoritoare, a berii etc, suportul de imprimare putand fi: alb, transparent sau metalizat.

Tiparirea de ambalaje flexibile laminate multistrat
  Realizate din diferite combinatii de materiale, cum ar fi: aluminiu, polietilena sau polipropilena termosudabile, cu bariere de oxigen sau vapori destinate in special industriei alimentare si nu numai.

  Cateodata suntem tentati sa alegem ce este mai ieftin. Dar, orice produs ieftin are dezavantajele lui.
  Acelasi lucru se intampla si cu etichetele: culori sterse, se deterioreaza si intr-un final iti transforma produsul intr-unul invizibil.
  De ce ai vrea sa se intample asa ceva, cand toata lumea isi doreste sa vanda cat mai mult?

Servicii

  • Tiparirea de etichete pe suport plastic in rola de tip wrap-around

Etichetele in rola, denumite si wrap-around datorita procesului de etichetare, sunt tiparite la o rezolutie inalta pe materiale dedicate acestei aplicatii. Se foloseste folia BOPP tip label, special conceputa pentru etichete, alba, transparenta sau metalizata cu grosimi intre 35 si 40 microni.
Tiparul se poate realiza folosind maxim 8 culori si lac de protectie pentru tipar, ce confera un coeficient de frecare specific acestui tip de aplicatii.
Rolele finale pot avea diametrul interior de 76 sau 152mm si un diametru exterior de maxim 600mm.

  • Tiparirea de ambalaje flexibile laminate multistrat

  Ambalajele flexibile pe care le putem realiza se adreseaza atat producatorilor din industria alimentara cat si celor din alte domenii (constructii, electronica, papetarie etc). Sunt realizate prin tiparirea materialelor unistrat (BOPP, hartie, PE, HDPE, LDPE, PET, AL) sau pot fi tiparite si laminate in orice structura si combinatie de materiale flexibile (BOPP+BOPP, H/AL/PE, PET+BOPP, BOPP+PE etc) pentru a oferi ambalajului final proprietati imbunatatite de rezistenta, permeabilitate redusa a oxigenului si a vaporilor de apa sau pentru a obtine alte caracteristici dorite de client.
  Dintre ambalajele realizate, putem mentiona folii destinate realizarii de pungi pentru snack-uri, ambalaje de tip flow-pack (biscuiti), ambalaje de unt/margarina, folie imprimata pentru baxarea can-urilor sau sticlelor de bauturi, folia PET, AL sau PET/AL destinata termosudarii caserolelor cu produse alimentare sau farmaceutice (blister) etc.

 

Galerie foto