Tipografie Satu Mare

Tipocar

Tipografi Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tipografie Satu Mare: Tipocar.

    În decursul celor 10 ani de experiență am creat un standard al calității și seriozitații în furnizarea produselor și serviciilor tipografice și de editura de înaltă calitate la prețuri imbatabile.
Lucrăm exclusiv cu echipamente noi, de ultima generație și cu cele mai bune materiale. Modul nostru de lucru este flexibil, fiind permament la dispozitia clientilor nostri.
Tipografia noastră vă pune la dispozitie o gama largă de produse tipografice: formulare fiscale, formulare medicale(orice model de tipizate tipărite pe hârtie autocopiativâ sau offset), rechizite școlare, etichete pe hârtie normal și autocolantă, diplome, coperți pentru lucrări de licență și master, invitații de nuntă, felicitări, dosare, agende, calendare, materiale publicitare (pliante, reviste, flyere, mape, carți de vizită, ambalaje, postere, afise, cataloage).
Scopul nostru este de a ne impune pe piaţa prin standardul calitativ oferit şi punctualitatea cu care ne onorăm termenele.

Grafica și design. Creatile și designul grafic de excepție pun la olaltă profesionalismul nostru. Utilizăm cele mai bune software-uri, acestea fiind deja în topul mondial pentru grafica, ilustrații, design vectorial folosit în tipografii și edituri de experți DTP.

Sursa : www.tipocar.ro

Servicii

Consultanță:Pentru orice material tipărit pe care doriți să-l realizați, specialistii noştri vin în întâmpinarea dumneavoastră cu soluți pentru a realiza produsele tipărite în condiții foarte bune de calitate, vă oferim în mod gratuit sfaturi profesioniste.

DTP:Tipografia Tipocar vă oferă servci complete pentru realizarea ori cărui tip de produse publicitare: Mape de prezentare, Felicitari, Cărți de vizită, Calendare, Etichete, Invitați, Cataloage, Reviste, Flyere, Cărți, Afișe, Meniuri, Bilete.

Listări:Datorită copiatoarelor digitale de ultima generatie pe care le detinem, vă putem oferi listări alb negru și color la o calitate de nivel înalt.
Formatul maxim de listare este de 33x48 cm.

Brosare:Brosarea se realizeaza la cald. Cotorul produsului trebuie sa depășească 8 mm.

Infoliere:Se pot realiza cu folie mată sau lucioasă. Formatul maxim este de 50 cm lătime, lungimea nu contează.

Biguire:Realizarea de biguri pe produs se poate face la formatul de 30x42 cm. Bigurile se realizeaza pe aceeași stantă cu cuțitele.

Spiralare:Spiralarea se ralizeaza pe fomatul maxim de 30 cm. Se face cu diferite mărimi de spirala. Spiralele au diferite culori, la alegerea clientului.

Serigrafiere:Vă putem seriografia logouri, imagini, texte pe ori ce tip de suprafață intinsă, format maxim 21x30 cm. Culori disponibile argintiu și auriu.

Poleire:Poleirea de face pe coperți din carton îmbrăcate în imitație de piele.
Culori disponibile argintiu și auriu.