Tipografie Slatina

SC TIR INVESTMENTS SRL

Tipografi Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tipografie Slatina: SC TIR INVESTMENTS SRL.

   SC TIR INVESTMENTS SRL este companie cu capital privat 100% romanesc ce ofera servicii tipografice si de productie publicitara la cel mai inalt nivel de calitate si in conformitate cu exigentele clientilor.
Compania a fost infiintata la inceputul anului 1994 si are in componenta personal specializat cu experienta in domeniu de peste 20 ani, devenind treptat de-a lungul anilor un reper de top in regiune. A fost creata ca raspuns la cererea pietei privind necesitatea serviciilor rapide si de inalta calitate in domeniul tipografic.
Compania detine dotari ce corespund celor mai exigente cerinte ale clientilor finali, privind calitatea si termenul de executie a comenzilor.

   Tipar digital. Tiparul digital este un mod de imprimare ce se bazeaza pe imprimante cu tehnologia laser in principal. Este folosita pentru volume relativ mici (de obicei 500 buc este limita intre digital si offset). Principalul avantaj fata de tehnologia offset este termenul de realizare a lucrarilor si lipsa unui tiraj minim. Practic se poate printa un singur exemplar, fara a afecta costul pe pagina. Tipografia digitala este specifica tipului de lucrari atipice, sau pentru lucrari ce contin informatii variate pentru fiecare pagina.

Tiparul digital se poate folosi pe o gama larga de tipuri de hartie (80-300 gr/mp). Dezavantajul fata de tipografia offset este pretul ridicat pe pagina, dar care compenseaza eliminarea placilor tipografice. De aceea, pentru tiraje mici costul pe digital este mai ieftin decat pe cel offset.

   Tipar offset. Tipografia offset este procedeul de printare prin care tiparul ajunge pe hartie cu placilor tipografice (matrite). Avantajul acestui tip de tiparire este costul redus pe pagina pentru tiraje foarte mari. La un tiraj incepand cu 1000 exemplare, costul incepe sa scada foarte mult , placa tipografica amortizandu-se la intr-un numar mai mare de pagini printate. Dezavantaj: limita minima a tirajului.

   Servicii de finisare si legatorie. Vă oferim o gamă largă de modalităţi de finisare: faltuire, coasere cu ata, brosare fiind atat etape ale nasterii unei lucrari, cat si operaţiuni tehnice realizate impecabil de oameni pasionati de munca lor. Plastifiere mata sau lucioasa, lacuiri (offset, UV), embosare, folio, inseriere, stantare, perfor, spiralare, capsare (capse normale sau omega), coasere cu ata sau sarma – toate acestea fac parte din spectrul de operaţiuni ale sectiei finisare si legatorie, ce satisface astfel diversitatea cerinţelor clientilor nostri. Gama foarte variata de operatii de finisare a lucrarilor tiparite in conditii de calitate si operativitate maxima se datoreaza personalului calificat si a echipamentelor moderne din dotare.

  Realizam ambalaje și cutii carton de orice tip și în orice dimensiune, tiparite sau caserate, la cele mai mici prețuri: cutii clasice, cutii pizza, cutii pajituri, cutii piese auto, cutii pentru cosmetice, cutii cu capac, cutii sticle de vin, cutii cozonac, cutii cu autoformare și multe altele, la cerere, conform specificațiilor dvs.

Sursa: www.tirinvestments.ro