Tipografie Slobozia

TIPOGRAFIA S.A.

Tipografi Slobozia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tipografie Slobozia: TIPOGRAFIA S.A..

TIPOGRAFIA S.A. este o societate comercială privată, pe acţiuni, având o tradiţie îndelungată în domeniul industriei poligrafice.

  Organizaţia s-a înfiinţat în anul 1971, cu denumirea de Combinatul Poligrafic Casa Scânteii - Subunitatea Slobozia (TIPOGRAFIA Slobozia), având ca obiect de activitate tipărirea. În anul 1992, în urma procesului de privatizare, organizaţia devine o societate cu capital integral privat, cu noua denumire de S.C. TIPOGRAFIA S.A. După această etapă, S.C. TIPOGRAFIA S.A. şi-a lărgit paleta de servicii oferite, retehnologizandu-şi capacităţile de producţie şi reorganizându-se administrativ, în dorinţa de a se adapta nevoilor specifice pietei.

  După 40 ani de activitate neîntreruptă, TIPOGRAFIA S.A. este organizată în 4 departamente distincte:

  • TIPOGRAFIE – care are ca obiecte de activitate tipărirea şi activităţile conexe tipăririi, pe diverse tipuri de tehnologii, având azi posibilităţi multiple de tipar offset şi digital;
  • EDITURĂ – care oferă servicii editoriale complete;
  • ARHIVARE – care se ocupă cu prelucrarea şi depozitarea fondurilor de arhivă;
  • ÎNRĂMĂRI – în cadrul căruia se prestează servicii de înrămare de tablouri.

Ne adresăm unei clientele variate, de la persoane fizice şi firme mici, până la companii mari şi institutii publice.

  Calitatea produselor este dată de: 

  •  formele de tipar pregatite în sistem computer-to-plate; 
  •  tiparul asigurat de maşini moderne offset cu alimentare de hârtie plană sau în rolă, maşina de tipar digital profesională;
  •  maşini specifice de finisare ce oferă multiple posibilităţi (falţuire, biguire, broşare, capsare, coasere cu aţă, plastefiere, lăcuire).

 

Sursa: www.tipografiasa.ro