Tipografie Suceava

TipoArt

Tipografi Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tipografie Suceava: TipoArt.

Tipografia deschisa din anul 2000 oferim servicii de tipografie digitala ( pentru lucrari urgente in tiraje mici) si offset ( pentru lucrari in tiraje medii si mari ). 

Dispunem de personal calificat pentru a asigura servicii de calitate si utilaje de ultima generatie. Pentru tiraje mici si medii va oferim tipar digital de mare si inalta rezolutie. Pentru tiraje mari va punem la dispozitie tipar offset la standarde inalte.

Etichete, legitimatii, ecusoane, diplome Aceste lucrari pot fi tiparite pe diferite grosimi de cartoane, dar si pe autocolant Se pot finisa, stanta de la mici dimensiuni si forme pana la dimensiuni mai mari.  

Diferite formate. Va oferim o gama larga de finisari in functie de numarul de pagini si de formatul revistei; Pot fi atat capsate cat si brosate cu termoclei.

Flyere se pot realiza: intr-o culoare, policromie, de la cele mai mici dimensiuni, pana la dimensiuni foarte mari.  

Suport carton de pana la 300 gr. Mp; Pot fi finisate atat prin capsare cat si prin brosare in functie de numarul de pagini.  

Pentru tiraje mici si medii: va oferim tipar digital de mare si inalta rezolutie Pentru tiraje mari: va punem la dispozitie tipar offset la standarde inalte Suportul poate fi: carton de pana la 300 gr. mp. lucios, mat sau autocolant.

Antete. Diferite tipuri, grosimi si formate de hartie. Pentru tiraje mici, medii va oferim tipar digital de mare viteza si inalta rezolutie. Pentru tiraje mari va punem la dispozitie tipar offset la standarde inalte.

Cartiile de vizita sunt tiparite pe diferite grosimi de cartoane. Se pot face comanda pe dimensiuni diferite.  

Sursa: www.tipoartsv.ro