Tipografie Targu Jiu

Tipografie Targu Jiu

Tipografi Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tipografie Targu Jiu: Tipografie Targu Jiu.


   Tipografia Prod Com S.R.L. a fost fondată în anul 1992 în oraşul lui Constantin Brâncuşi - Targu Jiu, judetul Gorj şi este o companie recunoscută pe plan local pentru promptitudinea şi amabilitatea personalului. Tipografia Prod Com S.R.L. are o echipa de peste 40 de angajaţi cu vastă experienţă în efectuarea de servicii de imprimare, cărţi, caiete, reviste, ziare, fluturaşi. Prin serviciile pe care le oferim dorim să intampinam nevoile clientilor noştri din România astfel încât să devenim un partener de încredere în colaborările viitoare.

   Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Tipografia Prod Com S.R.L..


   Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Tipografia Prod Com S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

   Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.