Carti online

Carti online

              cartiTOP 10 CELE MAI CITITE CARTI DE PE INTERNET 

   Cati dintre noi mai intra in librarie sa cumpere o carte? Sau mai bine spus cati dintre noi mai citesc? Ce sa mai vorbim despre cartile imprumutate de la biblioteca?
   De ce sa facem toate astea cand gasim mii de carti pe internet, gratuit si fara termen de valabilitate? Chiar daca este mai obositor sa citim o carte in format electronic, apelam la aceasta solutie din ce in ce mai des. Ne descarcam cartile preferate pe laptop sau tableta si le avem dupa noi la orice ora, in orice moment.

   1. Peter Collet - Cartea Gesturilor  - O lectura usoara si accesibila tuturor. In plus, daca citesti aceasta carte in drum spre birou, sau in pauza de masa, o vei intelege mult mai usor observand comportamentul celor din jur.

   2. Ellie Hein - Mozambic, Dincolo de Umbra - O carte emotionanta care cu siguranta te va impresiona inca de la primele cuvinte. O carte care merita citita si care merita facuta cunoscuta si celor din jur.

   3. Paola Santagostino - Cum sa te vindeci cu o poveste - Este o carte prihologica, o carte care ne ajuta sa vedem viata prin alti ochi si sa dam povestilor din viata noastra importanta cuvenita.

    4. Elizabeth Gage - Tabu - O carte plina de senzualitate, romantism si trairi intense. Un roman de dragoste inspirat din viata reala pe care il vei devora pagina cu pagina fara sa vrei sa te opresti.

   5. Francois Lelard - Cum sa iubesti pentru a fi iubit - Psihologia are mii de cai intortocheate pe care nu reusim sa le deslusim, dar odata ce intelegem lucrurile de baza ne fascineaza si ne starneste pofta de cunoastere. Aceasta carte te invata cum sa te cunosti mai bine pe tine si cum sa te iubesti pentru ca ceilalti sa te poata iubi.

    6. Homer - Iliada - Aici nu mai incape vorba de descriere. Este o carte ce trebuie citita de catre fiecare dintre noi fara doar si poate. 

   7. Dr. Stephen Rochtschaffen - Cealalta fata a timpului - Invata sa apreciezi cat de important este timpul si mai ales, cat de important este timpul tau pentru cei din jur. Invata sa traiesti mai mult si sa iti faci timp pentru asta.

   8. Jared Diamond - De ce e sexul o placere - Aceasta carte ne arata cum a evoluat sexualiatatea umana de-a lungul timpului. De asemenea in carte ne este prezentata si demonstrata importanta sexului in viata umana.

   9. Andre Moreau - Impaca-te cu trecutul ca sa traiesti mai bine in prezent - Aici invatam cum sa ne traim viata in favoarea noastra, ce trebuie si cum trebuie sa facem astfel incat sa mergem pe un drum bun.

  10. Mircea Eliade –-Maitreyi - Una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste care cu siguranta merita descoperita si traita printre randuri.

 

Sursa: www.kudika.ro